top of page

Lokale energie Aartselaar


Het blijkt niet evident te zijn voor gezinnen om de opbrengst van hun zonnepanelen te kunnen vergelijken met anderen, we vonden hiervoor geen bestaande gebruiksvriendelijke manier. Als je niet kunt vergelijken, weet je ook niet of jouw opbrengst normaal is of er misschien ergens iets niet in orde is met je installatie.Het lijkt ons niet haalbaar om deze opbrengst dagelijks te laten ingeven, daarom beperken we ons tot op maandbasis. Indien jullie in de toekomst wel nood hebben aan dagelijkse vergelijking, willen we deze beslissing uiteraard herbekijken.

We verzamelen alle gegevens in een overzichtsrapport zodat je kunt vergelijken met buren, vrienden, collega's,... uit Aartselaar.

Ga hiervoor naar de pagina "Lokale Energie Aartselaar" en registreer je.


bottom of page