top of page

Zonnepanelen

maandelijkse opbrengst

Heb je je installatie geregistreerd?

Ontving je van ons al je unieke code?

Met deze gegevens kun je onderaan deze pagina maandelijks de opbrengst van je zonnepanelen doorgeven.

Code kwijt? Geen nood: stuur ons een bericht via het contactformulier en we sturen de code terug door via de contactgegevens die je ons bezorgde.

Wij verzamelen deze gegevens in een overzichtsrapport zodat je kunt vergelijken met buren, vrienden, collega's uit Aartselaar. Je individuele gegevens worden niet doorgegeven aan derden en worden vertrouwelijk behandeld door de MINA-raad van Aartselaar.

Waarom doen we dit eigenlijk?

Het blijkt niet evident te zijn voor gezinnen om de opbrengst van hun zonnepanelen te kunnen vergelijken met anderen, we vonden hiervoor geen bestaande gebruiksvriendelijke manier.
Als je niet kunt vergelijken, weet je ook niet of jouw opbrengst normaal is of er misschien ergens iets niet in orde is met je installatie.

Het lijkt ons niet haalbaar om deze opbrengst dagelijks te laten ingeven, daarom beperken we ons tot op maandbasis. Indien jullie in de toekomst wel nood hebben aan dagelijkse vergelijking, willen we deze beslissing uiteraard herbekijken.

Hebt u nog andere ideeën, voorstellen, verbeteringen voor deze website, laat het ons gerust weten via het contactformulier! 

 

invulformulier
bottom of page